Mittwoch, 3. April 2013

Shkëndije Mujaj: Bëj seks 10 herë në ditë”Unë kryej 10 herë në ditë marrëdhënie seksuale dhe më pëlqen shuumë stili 69”, kështu ka theksuar Mujaj, duke shkaktuar eufori te fansat e saj meshkuj, të cilët ajo i kënaq gjithmonë duke u servuar fotografi të nxehta në faqen e saj personale.E pyetur se nëse marrdhëniet i kryen me të njëjtin person apo me të
ndryshëm, këngëtarja është përgjigjur: ”Rëndësi ka që unë e arrij atë që dua, pak rëndësi ka se me kë i kryeh ato marrëdhënie”.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen