Freitag, 29. März 2013

Duffy, kur ishte femer…

Stili mashkullor i Dafines eshte komentuar mjaft dhe madje ne verzionin e saj te fundit, shih ne mini foto, eshte krahasuar si nje “Justin Bieber” me makiazh.Por, mos te harrojme se ky “cun” sado qe simpatik tani, dikur ka qene nje femer seksi me shume me pak “kocka” e me shume me shume “tul”. Kjo foto e saj me kacurrela na kujtoi ate kohe. /Albasnapz/

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen