Samstag, 30. März 2013

Genta i respekton kështu talentet e vegjel

Vajza atraktive e muzikës, nga Kosova, Genta Ismajli, duket sikur angazhimin e saj, e ulur në karrigen e jurisë në “Gjeniu i vogël”, e ka marrë shumë seriozisht.

Nuk është vetëm veshja e saj e rëndësishme gjatë netëve garuese të talenteve fëmijë, por ajo i respekton ata duke u ngritur në këmbë, siç duket edhe në këtë foto.


Bravo Genta! Kështu duhet, pasi nesër këta fëmijë do të jenë artistë të mëdhenj dhe kolegë me ty. M. GJ.

Burimi Kosova Sot

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen