Freitag, 29. März 2013

Geti: Më shumë repera, se muzikë…!Që numri i rep-këngëtarëve në estradën tonë vetëm sa vjen e rritet, këtë gjë tashmë e dimë pothuajse të gjithë. Dhe siç duket, për këtë dukuri janë në dijeni edhe vetë këngëtarët. Edhe anëtari i rep-grupit “Tingulli 3-nt” Getoar Selimi, e ka vërejtur këtë dukuri, pasi nëpërmjet llogarisë së tij në “Twitter” ai ka shkruar: “Ma
shumë repera, se Muzikë..”Kjo përveç numrit në rritje të reperëve, lë të kuptojmë se çdo ditë e më shumë kemi muzikë në rënie, e bashkë me të edhe numër të këngëtarëve të denjë më pak.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen